Family Hub Chiajna

Family Hub Chiajna, proiect initiat de Asociatia Hands across Romania, este un centru creat pentru comunitatea din Militari Residence si intreag domeniul Chiajna unde se vor desfasura  cursuri si evenimente destinate atat copiilor cat si adultilor. Ne dorim sa aducem in acelasi loc intreaga comunitate pentru a petrece timp de calitate in cartier.

Dorim sa devenim locul intregii comunitati, acolo unde parintii isi lasa copiii in siguranta, acolo unde adultii au timp pentru ei si pentru dezvoltarea lor personala, acolo unde ne cunoastem vecinii dincolo de casa scarii, dar mai ales acolo unde noi toti crestemfrumos.

Family Hub Chiajna va gazdui ateliere, cursuri si evenimente alaturi de specialisti din diverse domenii tocmai pentru a ne tine cat mai departe de lumea virtuala si a descoperi ca avem resurse de a ne bucura mult mai mult de noi in offline.

Cursuri de parenting, grupuri de sprijin pentru mamici si parinti, evenimente de networking pentru a ne cunoaste mai bine, teatru interactiv, ateliere de arta si multe alte activitati pentru copii vor face parte din ceea ce veti gasi in hub-ul cartierului.

Pentru ca au crezut in demersul nostru, avem parteneri atat persoane fizice cat si juridice care ne sustin: ENGIE Romania, Militari Residence, Petre Anghel – city manager comuna Chiajna, Ana Stan – interior designer, Stejarii afterschool.

Activitățile pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Centrului.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com