O să îţi placă!

Soţul a început să poarte un tutu roz când soţia i-a fost diagnosticată cu cancer

Bineînţeles ca titlul m-a făcut să citesc întregul articol şi în final chiar nu am regretat! Deci, ce se întâmplă? În 2003,  după ce Linda şi Bob Carey s-au mutat pe Coasta de Est, Bob a început organizarea proiectului The Tutu – o metodă prin care îşi îmbina viaţa nouă cu cea din trecut. La 6 luni de la mutat, Linda descoperă că are cancer la sân. De atunci, Linda luptă cu boala, iar Bob s-a folosit de fotografie pentru a strânge fonduri pentru finanţarea cercetării cancerului la sân. Acesta doreşte să strângă 75.000 USD prin vânzarea fotografiilor lui dar şi a unei cârţi intitulată Ballerinacarte care va fi publicată în toamna acestui an.

Fotografiile îl arată pe Bob purtând un tutu roz, în diferite ipostaze, dar în acelaşi timp aduce în atenţia publicului o boală care afectează extrem de multe femei, la nivel mondial. Unii spun că râsul este cel mai bun medicament, Bob şi Linda fiind un real exemplu în acest sens. Artistul spune că “Chiar dacă sună un pic ciudat, cancerul Lindei ne-a învăţat că viaţa este frumoasă, trăind-o poate fi  greu, iar singurul lucru pe care îl putem facem atunci când vine o nouă zi este să râdem de noi şi să râdem cu ceilalţi.”

Mi se pare foarte ingenios modul prin care Bob s-a decis să strângă fonduri şi chiar cred că este o poveste din care eu, cel puţin, am învăţat foarte multe.

Bogdan I.

www.thetutuproject.com
The tutu project pe Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com