Hipoterapie pentru tineri cu dizabilităţi

Terapia cu cai (hipoterapia) reprezintă o noutate în România. Această formă de terapie este benefică pentru persoanele cu autism și poate fi folosită și la ameliorarea altor boli/tulburări și deci crearea acestui serviciu ar duce la ameliorarea stării de suferință a unora dintre persoanele diagnosticate cu tulburări psihice și motorii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, ne dorim că prin acest proiect să formăm un grup de specialiști în hipoterapie, care să lucreze cu acești copii.

Ce ne propunem?

Creșterea capacității Asociației Hands Across Romania de a oferi servicii de hipoterapie prin dezvolatrea unui centru de hipoterapie în București care se va adresa copiilor și tinerilor cu tulburări din spectrul autist (TSA).

Ce facem în acest moment?

Încercam să găsim partenerii și fondurile necesare realizării acestui proiect ambițios. Dacă știi pe cineva interesat (persoană fizică sau juridică) să investească într-o astfel de inițiativă, nu ezită să ne contactezi la office@handsacross.ro.

Cum poţi ajuta?

Dacă vrei să contribui la dezvoltarea primului centru de hipoterapie din România, atunci sprijină campania noastră de strângere de fonduri de pe INDIEGOGO.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com