Intalnire cu energia editia a X a, 2016

ENGIE România în parteneriat cu Asociaţia Hands Across România şi Ministerul Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice, lansează în perioada 10 martie – 15 iunie a acestui an a zecea ediţie a programului educaţional „Întâlnire cu energia”, ai cărui beneficiari vor fi peste 2500 de copii din zonele rurale și urban mic ale județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița, Covasna, Brașov, Argeș, Ialomița, Călărași, Dolj și Gorj .

Programul vine în sprijinul cadrelor didactice pentru învățământul primar în predarea „Știintelor naturii” la clasa a IVa. În acest sens, instituțiile de învățământ primar sunt invitate să se înscrie în acest program.

Din dorința de a maximiza eficiența programului, anul acesta invităm școlile să se scrie și astfel ne vom asigura că informațiile vor fi livrate acolo unde există o reală nevoie. O altă noutate a acestei ediții este actualizarea planului de lecție cu noi tehnici de învățare pentru a raspunde cat mai bine vârstei copiilor. Avem o abordare orientată pe invățarea ludică și din acest motiv am modificat și perioada de desfășurare a sesiunilor. Aceasta va fi în perioada călduroasă a anului (4 mai – 15 iunie) pentru a ne permite să susținem sesiunile și in aer liber.

În acest an ne dorim să ajungem la cel puțin 2.500 de elevi.

Anuntul pentru inscriere este aici  si formularul de inscriere.

 

Mai multe informatii
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com