Zoom pe lapte

Asocia╚Ťia Hands Across Romania, ├«n parteneriat cu Asocia╚Ťia de Educa╚Ťie Prenatal─â Rom├ónia (AEP) implementeaz─â ├«n perioada mai ÔÇô noiembrie 2012, proiectul ZOOM PE LAPTE, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civic─â, program finan┼úat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe ╚Öi administrat de Funda╚Ťia pentru Dezvoltarea Societ─â╚Ťii Civile.

Scopul acestui proiect este crearea unui sistem viabil de facilitare a adoptarii PL-x nr. 734/2011 – Proiect de Lege privind reglementarea marketingului substituen┼úilor de lapte matern.

Obiectivele vizează elaborarea normelor metodologice pentru legislaȚia privind reglementarea marketingului substituenţilor de lapte matern și informarea a 500 de persoane cu privire la proiectul legislativ privind reglementarea marketingului substituenţilor de lapte matern prin organizarea de intalniri consultative și implementarea unei campanii de informare.

Proiectul se adreseaz─â ├«ntregii comunit─â┼úi, aprobarea proiectului legislativ privind reglementarea marketingului substituen┼úilor de lapte matern contribuind ├«n mod semnificativ la un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos al mamei ╚Öi copilului.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com